Parking bij Zaventem Airport, Belgie

Geplaatst op 17-01-2023

Categorie: Reizen en recreatie

Quick Parking 

Quick Parking Zaventem bevindt zich op 5 minuten van de terminal en heeft een bewaakt parkeerterrein. U hoeft uw autosleutel niet af te geven en de shuttle service is gratis. Er zijn geen wachttijden aangezien de shuttlebus voor iedere klant apart rijdt dus u hoeft niet te wachten tot de bus vol is. Tot 20 minuten van te voren kunt u reserveren of kosteloos annuleren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Quick Parking is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Ervaringen Quick Parking Zaventem.

Parkeren op luchthaven Brussel FOX Vakanties. Parkeren op luchthaven Brussel. Vertrekt u vanaf Brussel Zaventem en wilt u goedkoop snel en veilig uw auto parkeren? FOX Vakanties werkt samen met Quick Parking Zaventem. Beveiligde en bewaakte parking dichtbij terminal. Luxe shuttlebus in 5 minuten voor de terminal. Goedkoper lang parkeren kan niet! 24/7 open en bereikbaar. Shuttle rijdt voor iedereen apart geen wachttijden. Het eindeloos wachten op een bus het zoeken naar een parkeerplek en vervolgens lang lopen naar de vertrekhal met al uw bagage is nu verleden tijd! Met een vooraf geboekte parkeerplaats bij onze partner Quick Parking bent u verzekerd dat u goedkoop snel en comfortabel kunt parkeren op Zaventem.

Op 5 minuten van de vertrekhal ligt het parkeerterrein van Quickparking. Quickparking is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Bij aankomst op het parkeerterrein staat de shuttle service voor u klaar. Deze rijd eventueel voor iedere klant apart en is bij de prijs inbegrepen. Na een reservering ontvangt u direct een bevestiging via de mail inclusief een kaartje met routebeschrijving. Voor de zakelijke en veelvuldige reiziger is het mogelijk om maandelijks een factuur te ontvangen van uw parkeerkosten.

Wij kwamen tot de conclusie dat Quick Parking een uitstekende parkeeraanbieder is. Quick parking kwam als nummer 1 uit onze test voor Parkeren Zaventem. We hebben Quick Parking Zaventem beoordeeld met 5 sterren. Voordelen Quick Parking Zaventem tov andere aanbieders. U kunt zeer goedkoop parkeren. Een beveiligde en bewaakte parking dichtbij de luchthaven/terminal van Zaventem. De shuttledienst is prima en brengt u in zes minuten naar de terminal. U hoeft geen sleutels van uw auto af te geven. De shuttle bus rijdt voor iedereen apart. Met andere woorden geen wachttijden. Kortom een prima aanbieder. Kijk voor alle aankomst- en vertrektijden bij arrivalsbrusselsairport.be voor alle actuele vluchten die zijn te volgen.